Bomboane cu Echinaceea pentru gat Fitne

Obtinute din extract de echineceea, au efect:imunostimulator, bacteriostatic (inclusiv fata de stafilococul aureu ), antiviral, fungistatic.

Ajuta la reducerea imflamatiilor de la nivelul mucoasei din sfera orl (angina, faringite, laringite, rinite) si calmeaza mucoasa iritata, amelioreaza durerile de dinti, ajuta la vindecarea mai rapida a leziunilor din cavitatea bucala;

Ajuta in preventia gripei si a racelilor de sezon, reduc oboseala cronica, stimuleaza organismul sa produca mai multe leucocite (limfocite) si interferon, sint un excelent reglator hepatic ajutind la detoxifiere (se utilizeaza 3 luni, apoi se face pauza).

Nu sint recomandate: pacientilor care se afla in tratament pentru leucemie, copiilor sub 2 ani si persoanelor alergice la echinaceea (la prima administrare acuza prurit la nivelul gitului si ochilor).

Sunt recomandate in toate celelalte forme de cancer si diabeticilor, ajutind la cresterea imunitatii.

In afectiunile acute se recomanda o bomboana la 4 ore, iar in afectiunile cronice o bomboana la 6 ore, suctionate. O ora dupa administrare nu se vor consuma alimente sau lichide.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *