Gel antiinflamator cu “Gheara dracului” si plante BIO Krauter

Combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass, rozmarin si “gheara diavolului” confera produsului o actiune extraordinara de reducere a inflamatiilor si de calmare a durerilor aproape instantaneu.

Ajuta la stimularea circulatiei, ofera o senzatie de racoare si relaxare, stimuleaza tonusul general si are efect energizant, este antifungic si antiseptic prin continutul de lemongrass, este antiseptic prin continutul de rozmarin.
Actiunea lui antireumatica, analgezica, antiinflamatoare este comparabila cu cea a fenilbutazonei. Nu este recomandat a fi utilizat de gravide si femeile care alapteaza cat si de persoanele care urmeaza sa efectueze interventii chirurgicale(72 ore inainte).
De retinut ca dupa utilizarea zilnica peste 3 luni, foarte rar apar reactii de hipersensibilitate tegumentara, reversibile.

Avind in vedere eucaliptul continut de acest produs, poate fi utilizat ca adjuvant in :raceli, bronsite, imflamatii ale cailor respiratorii, eucalyptolul avind putere mare de patrundere si absorbtie prin piele, pina la nivel alveolar, ajutind la reducerea imflamatiilor si a secretiilor la acest nivel.

1 Comment

  1. Mihai
    Jan 5, 2012

    Buna ziua,

    De unde pot achizitiona gelul antiinflamator cu “Gheara dracului” si plante BIO Krauter in Bucuresti?

    Multumesc,

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *