Shake-ul dietetic BIO Life Impulse

Stiati ca puteti sa va hraniti sanatos, sa fiti plin de energie si, in acelasi timp, sa pierdeti in greutate fara sa va infometati?
Un shake BIO Life Impulse preparat din 25 g pudra (cca. doua linguri) cu 250 ml lapte semidegresat (1,5% grasime) va ofera toti nutrientii de care organismul are nevoie pentru o functionare optima.

In plus, beneficiati de:

– Vitalitate si o forma fizica perfecta!
– O nutritie completa si sanatoasa cu ingrediente 100% organice.
– Controlul greutatii cu rezultate pe termen lung.
– Energie.
– Cresterea imunitatii.
– Imbunatatirea performantei intelectuale.

Shake-ul BIO Life Impulse ajuta la controlul greutatii persoanelor care doresc sa slabeasca, intr-un mod sanatos. Pentru a obtine rezultate optime inlocuiti cu shake-ul BIO Life Impulse:
– o masa, daca doriti sa va mentineti greutatea,
– oua mese, daca doriti sa pierdeti din greutate!

O portie de shake BIO inlocuieste o masa completa si ofera tot ceea ce este necesar pentru o alimentatie echilibrata: proteine, carbohidrati, fibre, albumina, vitamine, minerale, oligoelemente– cu o valoare energetica de cca. 200 de kilocalorii pe portie. Pentru gustul bun si natural se foloseste o cantitate crescuta de concentrate naturale de fructe din capsuni, banane, respectiv cacao.

Shake-ul BIO Life Impulse:
– poate fi folosit si de persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten. – se poate combina cu fructe sau suc de fructe.
Principalul ingredient al shake-ului BIO Life Impulse este faina de soia, obtinuta din culturi BIO. Cultivata de peste 5000 de ani, soia este aliatul omului modern in lupta pentru mentinerea echilibrului fizic si psihic. Faina de soia are calitati nutritive deosebite.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *