Noul site www.lifecare-bio.ro !!!

Din dorinta de a oferi Partenerilor Life Care si pasionatilor de produse bio o experienta online cat mai placuta si cat mai utila, ASTAZI AM LANSAT NOUL SITE www.lifecare-bio.ro

Acesta are o interfata grafica noua, moderna si originala, este creat dupa un design modern si este dotat cu multe facilitati care usureaza navigarea si prezinta informatia intr-o maniera mult mai placcuta. Am refacut formularul de inscriere – http://www.lifecare-bio.ro/formular-inscriere/, astfel incat sa va fie cat mai usor sa inscrieti Parteneri noi in reteaua Life Care.

Avem o sectiune noua, intitulata “Materiale pentru dezvoltarea afacerii” – http://www.lifecare-bio.ro/descarca-materiale-pdf/ -, de unde puteti descarca in format PDF toate materialele care va sunt necesare sa dezvoltati propria afacere Life Care, inclusiv Catalogul Life Care la rezolutie mare, care poate fi si printat pe hartie.

Am revizuit informatiile despre produse si despre afacere. Avem si o pagina noua de noutati – http://www.lifecare-bio.ro/noutati/, pe care va garantam ca vor aparea toate noutatile despre Life Care si despre promotiile acesteia, de indata ce ele vor fi publicate de catre companie.

Avem chiar si un BLOG – http://www.lifecare-bio.ro/category/blog/, unde vom publica articole despre produsele si promotiile Life Care. Pentru a fi siguri ca sunteti la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea bio din Romania, fiti siguri ca sunteti abonati la newsletter-ele noastre. Pentru a va abona este suficient sa intrati pe pagina de CONTACT – http://www.lifecare-bio.ro/contact/ si sa trimiteti un mesaj cu subiectul “Abonare”. Site-ul are si un motor de cautare avansat si puteti gasi extrem de repede ceea ce va intereseaza. Pentru aceasta, va puteti folosi si de meniul de navigare intuitiv din partea stanga.
Daca gasiti pe site-ul nostru o pagina, un articol sau o informatie care va place si vreti s-o popularizati, puteti sa folositi meniul de socializare din partea dreapta jos, unde aveti mai multe butoane cu care puteti distribui informatia pe Facebook, Twitter, pe e-mail sau chiar s-o printati.
Daca va place noul site puteti sa intrati pe pagina noastra de Facebook – http://www.facebook.com/pages/Lifecare-Bioro/180994038622264 si sa ne dati un Like :), ajutand astfel la promovarea unui noul stil de viata, mai sanatos si mai placut, stilul de viata BIO Life Care!

Asteptam reactiile voastre referitoare la noul site si speram ca am venit in ajutorul comunitatii BIO din Romania printr-un site vesel, util si atractiv.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *