Silueta sanatoasa cu Life Impulse Chitosan

 

Life Impulse Chitosan – impiedica absorbtia grasimilor

 

Chitosanul – 500mg este eficient în controlul greutatii corporale. Chitosanul formeaza legaturi cu grasimile alimentare, impiedicandu-le absorbtia. Produs din chitina exoscheletului de crustacee, actioneaza rapid, este usor de administrat, cu eficienta demonstrata. Recipientul contine 60 de capsule.
 


 

Beneficii

Beneficiu principal: impiedica absorbtia grasimilor Beneficii secundare: amelioreaza tulburarile digestive si scade colesterolul Recomandari: • pentru controlul greutatii corporale; • in caz de tulburari digestive; • pentru a impiedica absorbtia grasimilor; • scade colesterolul; • in curele de slabire.
 

Efecte

Impiedica absorbtia grasimilor alimentare, scade nivelul lipidelor (grasimilor) din sange, de asemenea al colesterolului, pana la limita normala.
 

Mod de utilizare

Se recomanda de 2 ori cate o capsula pe zi cu un pahar de apa. A se consuma cu 30 de minute inainte de masa. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata.
 

Ingrediente

Ingrediente / capsula: Chitosan – 500mg. Alte ingrediente: emulsificator-celuloza; stabilizatori-stearat de magneziu, dioxid de siliciu; capsula de gelatina q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%
 

Asteptari si sfaturi

Chitosan-ul scade nivelul lipidelor (grasimilor) din sange, de asemenea al colesterolului, pana la limita normala, blocheaza asimilarea grasimilor in organism si grabeste eliminarea acestora.
 
 

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *