Website dedicat parfumurilor Acorelle

 

 

In premiera in Romania: Life Care iti propune sa descoperi olfactoterapia prin parfumuri BIO

Firma Life Care a lansat de curand un nou mini-site dedicat parfumurilor Acorelle. Va invit sa le descoperim farmecul si prin intermediul acestuia:

life-care.com/parfumuriterapeuticebio

 

 

Ce faci atunci cand esti stresat sau cand simti ca nu mai ai energie pentru nimic si ai vrea sa te simti pur si simplu bine? Daca raspunsul tau contine solutii ce iti afecteaza sanatatea organismului, Life Care iti propune o alternativa inedita, in premiera in Romania si bineinteles, sanatoasa:olfactoterapia prin parfumuri BIO.

Te vei convinge in continuare ca mai mult decat simple parfumuri, parfumurile BIO Acorelle te ajuta sa iti echilibrezi emotiile!

Olfactoterapia este o ramura a aromoterapiei, care, prin inhalarea uleiurilor esentiale actioneaza in sfera psiho-emotionala a persoanei, iar prin stimularea acestei zone, comportamentul poate fi influentat, obtinandu-se relaxarea, calmul sau, dupa caz, vitalitatea, energia. Utilizand magia simtului olfactiv, renumita echipa ACORELLE din Franta, antrenata de Patty Canac, expert in olfactoterapie, a dezvoltat gama unica de parfumuri la baza carora stau diverse uleiuri esentiale, ce pot aduce echilibrul, energia, linistea…starea de bine!

 

 

De ce sunt parfumurile BIO Acorelle alegerea numarul 1 a tuturor celor care isi respecta organismul, au grija de sanatatea celor dragi si protejeaza natura?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, iti oferim cateva caracteristici si avantaje cheie ale parfumurilor BIO Acorelle:

  • Sunt 100% naturale, certificate ECOCERT;
  • Au o formula unica, bazata pe principiile olfactoterapiei;
  • Nu contin parabeni sau ftalati;
  • Nu contin pesticide, ingrasaminte chimice sau organisme modificate genetic, metale grele sau nitrati, materii prime de origine animala sau chimicale sintetice;
  • Gama contine 9 parfumuri impartite in 3 clase principale, bazate pe uleiurile esentiale: ENERGIZAREECHILIBRARE si LINISTIRE;
  • Parfumurile sunt facute in Franta si vandute in cele mai cunoscute lanturi de magazine din lume;
  • Sunt ideale si pentru persoanele care sufera de alergii, dureri de cap sau au pielea sensibila;
  • Recomandate persoanelor doresc o schimbare, tin cont de sanatatea organismului si respecta natura.

Descopera in gama de parfumuri BIO Acorelle un prieten de nadejde, mereu pregatit sa-ti readuca echilibrul si starea de bine.

 

Alege acum parfumul BIO potrivit starii tale, utilizand ,,Roata emotiilor’’!

 

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *