Misiune-Viziune-Valori

Viziunea Life Care

Sa fim Oportunitatea BIO Nr.1 in Europa.

Misiunea Life Care

Sa oferim o oportunitatea globala, unde oricine poate beneficia de sanatate, frumusete si recompense prin adoptarea acestui stil de viata si prin folosirea produselor BIO“.

Valorile Life Care

 • Calitate
 • Libertate
 • Curaj
 • Responsabilitate
 • Respect

Misiune, viziune, valori

Misiunea Life Care este de a dezvolta o comunitate de oameni liberi, educati si informati care sa influenteze definitoriu mediul social in care traiesc, prin calitate si viziune.

DECLARATIA DIRECTORULUI GENERAL
privind politica Life Care Corp in domeniul calitatii

Traim intr-o lume in care calitatea este lucrul cel mai important. Life Care isi propune sa fie intotdeauna la cel mai inalt standard, atat prin produsele ce le ofera cat si prin serviciile conexe.
*Customer Share Marketing. Acesta este un plan de marketing organizat, externalizat si ofensiv ce are ca scop nu doar sa apropie, retina si fidelizeze consumatorul (recompensarea contiua a consumatorului pentru consum si feed back onest continuu) ci si sa creasca valoarea lunara a consumului de produse si servicii a fiecarui consumator prin produse unice, exclusive, cat mai naturale (+ servicii impecabile atasate) care aduc satisfactii (nr 1 conform studiilor: sanatate). In acelasi timp imprima valori personale si sociale.

Life Care este compania care intelege Customer Share Marketing si il implementeaza cu succes. Cum ?

 • Organizat – foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recomplensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente.
 • Externalizat – pentru ca aceasta retea de consumatori se construieste prin recomandare, pe baza satisfactiei personale (de la consumator existent la cel nou) Life Care nu dispune de angajati responsabili de vanzari.
 • Ofensiv – doar 5% din populatie are abilitati de vanzator. Consultantii nu sunt vanzatori, ci consumatori satisfacuti care impartasesc acest lucru cunostintelor lor. Este ofensiv pentru ca iata, acest plan de marketing poate avea o “forta pasiva de vanzari” compusa din 95% din populatie ! De fapt consumatori multumiti !

Life Care apropie consumatorul prin necesitatea unor produse Bio si printr-o abordare prietenoasa, il retine prin serviciile de calitate oferite si il fidelizeaza prin sentimentul de apartenenta la o comunitate deschisa, in care consumatorul isi castiga locul si este binevenit sa faca ce ii place sa faca. In plus il extrafidelizeaza prin venituri in urma dezvoltarii unei retele de consumatori si prin premii speciale pe cei implicati in activitati de coordonare : premii IT, excursii, masina, etc.

 • Life Care creaza continuu canale prin care legatura companie – consumator sa fie una facila, onesta si respectuoasa. Disponibilitatea si accesul la produsele Life Care trebuie sa fie unul simplu, neexclusivist si construit in asa fel incat sa fie intotdeauna in avantajul consumatorului.
 • Life Care detine produse unice care ofera consumatorului sanatate, ingrijire si aport in nutritie. In plus incurajeaza consumatorul spre o viata echilibrata, aproape de familie si in mijlocul activitatilor ce le iubeste.
 • Life Care este activ in viata sociala prin sustinerea unor cauze ce sustin aceleasi valori si principii de viata.